Tafelkleden, een vak… ONZE PASSIE

Het tafelkleed speelt een belangrijke rol in het welkom van uw gasten.
PACARBEL weet dit en stelt al haar kennis tot uw beschikking.

 

PACARBEL, HET BEDRIJF

PACARBEL werd in 1930 opgericht en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van tafelkleden van papier en gebonden textielvlies. PACARBEL heeft dus meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van tafeldecoratie!

R&D is voor PACARBEL dagelijkse kost, zo proberen wij onze producten voortdurend te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.
Dit gaat gepaard met regelmatige investeringen, verder biedt PACARBEL uitstekende prijzen en een bijzonder hoog servicelevel. Dit servicelevel ligt zelfs in de buurt van 99,5%, wat hoger is dan de door het grootwinkelbedrijf vereiste 98,5%. Onze productielijnen zijn geschikt voor verschillende types afmetingen, dit is zowel voor de rollen als voor de gevouwen tafelkleden het geval. 

PACARBEL werkt samen met grote Europese merken, meestal onder hun eigen merknamen (Private Label). Deze referenties geven PACARBEL meer expertise en bieden zo de eigen klanten zekerheid.

PACARBEL, waar vandaag de dag ongeveer veertig mensen werkzaam zijn, investeert regelmatig in de eigen productiemiddelen. Ons huidige machinepark stelt ons in staat om aan vrijwel alle aanvragen te voldoen. De ultra-precieze printers werken met 8 kleuren en bieden een hoge printkwaliteit, zowel voor unikleuren als voor patronen (van de klanten zelf of in verband met licenties zoals Mattel, Disney, Warner Bros) in overeenstemming met servetten, borden, … De verschillende conditioneringen, op rol of gevouwen, zijn voor vrijwel het gehele assortiment beschikbaar.

Het assortiment van PACARBEL evolueert voortdurend. De keuzes op het gebied van innovatie worden gestuurd door onze R&D-afdeling. Een tafelkleed is niet alleen een rol papier, het is een economisch product met een hoge toegevoegde waarde dat een alternatief voor tafelkleden van textiel biedt.

PACARBEL brengt elk jaar een op de marktvraag aansluitend nieuw product of innovatie uit.

News:

Nieuwe Site

De nieuwe site is nog in aanbouw en zal binnenkort geheel compleet zijn. Wij zullen op korte termijn onze nieuwe en revolutionaire ‘PUNCH’ lijn aan u voorstellen …   Aarzel niet om de site te bezoeken voor nieuwtjes en informatie.

Lees meer

Kwaliteit

Wij zetten tot in de kleinste details in op kwaliteit en hechten veel waarde aan de verpakking van onze producten evenals aan de traceerbarheid van elke geproduceerde partij. Omdat we zo goed mogelijk aan de geldende normen en markteisen willen voldoen voeren we over het volledige productieproces zelf regelmatig kwaliteitscontroles uit en genieten BRC et FSC® certificatie.

Dienstverlening

Op het gebied van dienstverlening leveren wij geen half werk: souplesse, flexibiliteit, adviezen en een glimlach zijn voor ons dagelijkse kost. We bekijken elk project tot in de details en stellen vervolgens op maat gesneden oplossingen voor.

Wij beschikken tevens over een grafische afdeling, voor een persoonlijke begeleiding van uw projecten.

Innovatie

Onze R&D-afdeling buigt zich voortdurend over de realisatie van nieuwe ontwerpen die, eenmaal geproduceerd, als een toegevoegde waarde zullen worden gezien.

Altijd op zoek naar nieuwe productieprocessen en gericht op ontwikkeling, wij kijken altijd naar de toekomst.

Voordelen

We zijn gespecialiseerd in hoogkwalitatief printen, tot wel 8 kleuren, en nog meer in vierkleurendruk, en maken producten die perfect aansluiten bij door distributeurs uitgebrachte assortimenten (servetten, borden…).

Wij zijn bijzonder flexibel op het gebied van formaat, of het nu gaat om rollen of gevouwen tafelkleden, er bestaat voor ons vrijwel geen beperking wat betreft de lengte. Wij bieden ook diverse breedtematen.

Aarzel niet om ons te raadplegen.